ust

dsc_00151 dsc_00212 dsc_00753 dsc_00924 dsc_00975 dsc_00986
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.5

Türk Eğitim Derneği’nin Vizyonu

Seçkin bir sivil toplum örgütü olarak Türk Eğitim Derneği, eğitim alanında sivil insiyatifin etkinleştirilmesini, okul öncesinden yüksek öğretime kadar tüm boyutlarda yaptığı eğitim çalışmalarını ülke çapında ve uluslararası düzeyde sürdürmeyi, uygarlık değerlerini koruma ve geliştirme çabasında etkin rol oynamayı hedefleyen çağdaş ve ilerici bir vizyona sahiptir.

Türk Eğitim Derneği’nin Misyonu

• Türkçe ve yabancı dilde eğitim veren okullar kurmak ve öğrencilerin barınmalarını sağlamak amacıyla yurtlar açmak.
  • Açtığı okullarda yüksek nitelikli öğrenciler yetiştirmek.
  • Maddi imkânları yeterli olmayan başarılı çocuklara ülke genelinde burslar vererek, onlara eğitimlerine devam etme olanağı tanımak.
  • Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyelere taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmak.
  • Araştırma projeleri ile eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri üzerine toplumu bilinçlendirmek.
  • Türk eğitim politikasının oluşturulmasında söz sahibi olmak.