ust

ETKİNLİK

AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI

Ahilik Kültürü Haftası kapsamında 9 Ekim Pazartesi günü okulumuz 2.sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri ve okul müdürü Serdal ALAN rehberliğinde Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaret ettiler. İlk olarak oda başkanı sayın Arif DEMİRBAŞ öğrencilerimize ahilik ahlakından, doğruluğundan, adaletinden ve yardımseverliğinden bahsetti. Ardından teknolojik gelişmelerden sonra unutulmaya yüz tutmuş meslek dallarını kendi çalışma ortamlarında ziyaret edildi. Ahilik kültürü üzerine farkındalık yaratmak amacı ile gerçekleştirilen gezimizde öğrencilerimiz tarafından ilgi ile karşılandı. Bizleri ağırlayan başta Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı sayın Arif DEMİRBAŞ’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.

Visual LightBox Gallery generated by VisualLightBox.com

1 2 3 4 5 6 7 lightbox jquery iframeby VisualLightBox.com v6.1