ust

ETKİNLİK

MİNİK ELLERDEN KIŞLIK TURŞULARIMIZ HAZIR!

Ana sınıfı öğrencilerimiz soğuk kış günleri için vitamin deposu olan turşu yapmaya karar verdiler. Turşu kurmak için gereken sebzeleri marketin manav reyonuna giderek incelediler. Alışveriş yaparak turşu malzemelerimizi aldılar.Sofralarımızı süsleyen lezzetlerin başında gelen turşunun yapım aşamalarını görerek tuz, sirke, su ve havanın sebzelerin değişimine ne kadar etki ettiğini gözlemleyerek etkinliklerini  gerçekleştirdiler. Her iki öğrenci bir kavanoza malzemelerini yerleştirerek “Dostluk Turşularını “hazırladılar. Turşularımız hazır olduğunda öğrencilerimiz paylaşarak evlerine götürecek ve ailelerine de tattıracaklardır. Sevgiyle hazırladığımız turşularımızın olmasını sabırla bekliyoruz.

Visual LightBox Gallery generated by VisualLightBox.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 lightbox text jqueryby VisualLightBox.com v6.1