ust

ETKİNLİK

18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ

Okulumuzda “Çanakkale Deniz Zaferinin” 103 . yıl dönümünde hazırlanan program öncesinde askerlerimizin yaşadığı sıkıntı ve yokluğu anlatmak amacıyla öğle yemeğinde  döğme çorbası ve üzüm hoşafı verildi  Yemeğe katılan Ereğli'mizin değerli Kaymakamı  Ömer Lütfi YARAN,Emniyet müdürümüz İrfan CEYLAN, Milli Eğitim Müdürümüz İradet GENÇ,    Jandarma Komutanımız Osman KOŞAR  İle askerler onur verdiler. Yemek öncesi konuşma yapan okul müdürümüz Recep ATAÇ günün anlam ve önemini belirterek konuklarımıza katıldıkları için teşekkür etti. 13.15’te de anma programına geçildi.Başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit ve gazilerimizi minnetle, rahmetle andık, ruhları şad olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yılında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyoruz.TED Ereğli Koleji olarak hazırladıgımız "Çanakkale Geçilmez, Türk Askeri Yenilmez"Çanakkale Deniz Zaferini   velilerimizle de buluşarak kutladık; Günün anlam ve önemini yaşadık.

Visual LightBox Gallery generated by VisualLightBox.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 lightbox text jqueryby VisualLightBox.com v6.1